17-jarige aangehouden voor overval op tankstation in Gorinchem

dinsdag 14 januari 2014

Gorinchem - Op 10 januari is een 17-jarige jongen uit Almere aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een tankstation in Gorinchem. Een 17-jarige medeverdachte uit Gorinchem bleek inmiddels vast te zitten voor een ander misdrijf.

De overval vond plaats op woensdagavond 27 november 2013. Tegen acht uurrende een jongeman met een mes tankstation Shell aan de Van Hogendorpweg binnen.Zijn kompaan bleef in de deuropening op de uitkijk staan. Op dat moment wareneen medewerkster en twee klanten in de winkel aanwezig. De overvaller met hetmes riep dat hij geld wilde. Toen de medewerkster de overvaller vastpakte, werdzij in haar hand en buik gestoken. De mannen gingen er zonder buit vandoor.

Op 17 december 2013 werden beelden van deze overval getoond in het programmaOpsporing Verzocht. Deze uitzending leverde dermate goede aanwijzingen op dat opvrijdag 10 januari 2014 een 17-jarige verdachte kon worden aangehouden in zijnwoning in Almere. Hij is op 13 januari voorgeleid en in bewaring gesteld. Verderonderzoek leidde naar een, eveneens 17-jarige, verdachte uit Gorinchem. Hij zitreeds vast voor een ander misdrijf en is in de gevangenis verhoord.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woudrichem | 112 alarmeringen Woudrichem | Goedkoop Tanken in Woudrichem | Supermarkten in Woudrichem | Weerbericht Woudrichem