Agent breekt onderbeen op twee plaatsen

zondag 9 februari 2014

Gorinchem - Drie vechtersbazen zorgden zondagochtend voor overlast in het uitgaanscentrum van Gorinchem en braken bij hun aanhouding het been van een agent.

Het drietal (twee mannen uit Gorinchem van 18 en 21 jaar en een22-jarige uit Hardinxveld-Giessendam) was door portiers uit eenhorecagelegenheid aan de Langendijk gezet nadat ze binnen hadden gevochten.Buiten vielen ze een andere groep lastig. Agenten moesten er met de wapenstokaan te pas komen om hen te vorderen hun weg te vervolgen. Het drietal voldeeddaar allesbehalve door een fiets tegen n van de agenten te gooien. Hierop werdhet drietal aangehouden. De 22-jarige verzette zich en bij zijn aanhouding brakeen agent een onderbeen op twee plaatsen.

Het drietal zit vast en wordt verhoord. De agent is zondag aanzijn verwondingen geopereerd.

Agenten omschreven de zondag in Gorinchem als onrustig. Zemoesten alle zeilen bijzetten om het goedwillende uitgaanspubliek te beschermentegen personen die overduidelijk teveel hadden gedronken en voor overlastzorgden. Het resulteerde in zo?n tien aanhoudingen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woudrichem | 112 alarmeringen Woudrichem | Goedkoop Tanken in Woudrichem | Supermarkten in Woudrichem | Weerbericht Woudrichem